SMEDSTORP KÖK HOS ELON I BRÄMHULT

Smedstorp Kök värnar om det gamla hantverket i samspel med modern utveckling och digital utrustning, samtidigt som de provar nya material och samarbetar med framstående formgivare. Samarbetet med underleverantörer sker alltid med stor hänsyn till miljön och materialet som används för att tillverka deras kök består av miljömärkt råmaterial.

DITT KÖP UTAV KÖK I BORÅS SKALL VARA TRYGGT, SÄKERT OCH BRA

kök boråsVi bjuder på vår erfarenhet av bra köksplanering och följer dig hela vägen fram till ett monterat och färdigt kök. Ditt nya kök levereras komplett med monterade stommar, djupare väggskåp, luckor, marknadens bästa lådor, dekorsidor, lister, sockel, ljusbotten med energisnål LED-belysning, bänkskivor, diskho och handtag. En riktig montering lägger grunden för ett riktigt bra slutresultat. Därför är det lika viktigt att välja en erfaren yrkesman till monteringen som det är att välja ett kvalitetskök. För att garantera ett perfekt resultat och millimeterprecision, förmedlar vi erfarna finsnickare med kompetens, fullständig utrustning och kunskap om våra produkter. Du sparar både tid och pengar med en van montör.

 

VAD BETYDER KÖK FÖR DIG?

Är du en samlare eller minimalist? Bjuder du ofta hem hela släkten och lagar all mat från grunden? Vilken stil har ditt hem och vad gillar du? Lantligt eller klassiskt. Modernt eller romantiskt. Hämta inspiration till ditt kök hos oss på ELON i Brämhult.