Vi har ett fantastiskt sortiment utav vitvaror Borås i butiken, kom in till oss och prata med våra säljare som guidar dig rätt.

Visste du att över 40% av svenskarnas vitvaror är äldre än 6 år. Fläkten är den vitvara som vi byter mest sällan. Mikro, kylen och frysen är de vitvaror som vi byter oftast. Många byter naturligtvis vitvaror för att de gamla gått sönder. Om man rangordnar funktionalitet vi Boråsare vill ha när det gäller nya vitvaror så är det tre stycken som sticker ut.

  • Funktionalitet på vitvarorna (enkelhet och tydliga)
  • Priset (Boråsare gillar bra priser)
  • Energiförbrukningen

Energiförbrukningen är markant mot äldre vitvaror som kan dra stora mängder ström helt i onödan.

Delbetalning på vitvaror Borås

Ansök om delbetalning här så är det klart när du kommer till din ELON-butik!

 

Delbetalning på dina villkor

Hos ELON erbjuder vi räntefri delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank.
Du väljer själv vilket av våra fyra delbetalningsalternativ som passar dig bäst: 3, 5, 11 eller 23 månader räntefritt.

Ett kort med fördelar

När du ansöker om delbetalning hos oss får du också ett Mitt kort trygga köp-kort med MasterCard-koppling. Du handlar alltid förmånligt hos ELON med ditt kort. Kortet har ingen årsavgift.

Handla och delbetala tryggt hos Elon i Borås

Mitt kort trygga köp ger dig extra trygghet! Ditt kort innehåller nämligen utan extra kostnad en köpförsäkring med bl a 3 års förlängd garanti.

vitvaror borås

Läs mer om Mitt kort trygga köp

Läs mer här om hur Mitt kort trygga köp fungerar hos ELON. Vill du sedan veta ännu mer om Mitt kort trygga köp så hittar du villkoren för både kort, delbetalning och köpförsäkring på https://www.santanderconsumer.se/kort/mitt-kort-trygga-kop/

Ansök här – smidigt och enkelt när det passar dig!

Du ansöker enkelt här genom att fylla i alla uppgifter i ansökan och välja något av våra delbetalningsalternativ. Du får svar direkt på e-post efter sedvanlig kreditprövning. Din ansökan är giltig i en månad, så när det passar dig bäst går du till valfri ELON-butik, avslutar din ansökan och handlar det du vill. Glöm inte att ta med legitimation.

Vitvaror borås